Cultivators

We hebben de beschikking over drie cultivators.

Loonwerk

Cultivators

Cultivators

We hebben de beschikking over drie cultivators. Eén Evers cultivator van 5 meter breed voor het los maken van grond tot 20 cm diep waarbij het land zaai klaar gelegd wordt. Deze Evers cultivator kan ook voorzien worden van een zaaibak waarmee groenbemester gezaaid kan worden, het zaad wordt dan door middel van een rol achter de cultivator ingewerkt in de grond.

Verder hebben we de beschikking over één Wifo diepcultivator met 5 rechte poten. Deze diepcultivator wordt ingezet voor het losmaken van bouwland tot +/- 80 cm diep. Deze cultivator wordt bijvoorbeeld ingezet wanneer er met zware oogstmachines over bouwland is gereden waardoor de grond is ingeklonken. Met deze diepcultivator wordt de grond weer losgemaakt.

Ook hebben we de beschikking over één SMS graslandbeluchter. Deze graslandbeluchter beschikt over een diepwoeler met 6 kromme poten. Deze graslandbeluchter wordt ingezet om de doorlatendheid en beluchting van graszoden te vergroten tot een diepte van 45 cm. Voor deze diepwoeler kunnen schijven geplaatst worden die de graszoden opensnijden voor de cultivator. Achter de cultivator kan een rol geplaatst worden die ervoor zorgt dat de graszoden weer aangedrukt worden.

Locatie

Van Broekhoven Tilburg,
Keizersakker 12,
5032 PM Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur