Cultivators

We hebben de beschikking over diverse cultivators.

Loonwerk

Cultivators

Cultivators

We hebben de beschikking over één Evers cultivator van +/-5 meter breed voor het los maken van grond tot +/-25cm diep waarbij het land zaai klaar gelegd wordt. Deze Evers cultivator kan ook voorzien worden van een zaaibak waarmee groenbemester gezaaid kan worden, het zaad wordt dan door middel van een rol achter de cultivator ingewerkt in de grond.

Verder hebben we de beschikking over één Wifo diepcultivator met 5 rechte poten. Deze diepcultivator wordt ingezet voor het losmaken van bouwland tot +/-80cm diep. Deze cultivator wordt bijvoorbeeld ingezet wanneer er met zware oogstmachines over bouwland is gereden waardoor de grond is ingeklonken. Met deze diepcultivator wordt de grond weer losgemaakt zodat er later in deze grond gezaaid kan worden.

Ook hebben we de beschikking over één SMS graslandbeluchter. Deze graslandbeluchter beschikt over een diepwoeler met 6 kromme poten. Deze graslandbeluchter wordt ingezet om de doorlatendheid en beluchting van graszoden te vergroten tot een diepte van ….cm. Voor deze diepwoeler kunnen schijven geplaatst worden die de graszoden ‘opensnijden’ voor de cultivator. Achter de cultivator kan een rol geplaatst worden die ervoor zorgt dat de graszoden weer aangedrukt worden.  

Locatie

Van Broekhoven Tilburg,
Keizersakker 12,
5032 PM Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

M-V: 8:00 - 17:00