Over ons

Een nadere kennismaking

Van Broekhoven Tilburg

Grondwerk, Loonwerk, Transport, Sloopwerk en Afvalcontainers.

Grondwerk

Van Broekhoven Grondwerken BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken ten behoeve van bijvoorbeeld woningbouw, industriebouw of straatwerk. De grondwerken worden uitgevoerd in onderaanneming/aanname voor onder andere aannemersbedrijven of zelfbouwers. Verder worden de vrachtwagens en grondverzetmachines (met chauffeur/machinist) ook in regie aan derden verhuurd aan bijvoorbeeld transportbedrijven, aannemers, hoveniers of particulieren. Met het brede machinepark van Van Broekhoven Grondwerken BV kunnen vele werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd worden.

Loonwerk

Van Broekhoven Loonwerken BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van loonwerken voor agrariërs en akkerbouwers in de regio. Voorbeelden van werkzaamheden binnen het loonwerk zijn: bemesting, zaaien, grashakselen, maishakselen, grondbewerking, loonwerkvoeren en spuiten. Voor het uitvoeren van deze verschillende disciplines heeft Van Broekhoven Loonwerken BV de beschikking over een modern en breed inzetbaar machinepark. Door steeds te blijven investeren in machines wordt getracht de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen volgens actuele trends en regelgeving. Daarnaast wordt altijd geprobeerd de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door een uiterst flexibele opstelling.

Materieel

Ook voor handelsgoederen en het afvoeren van afvalstoffen kunt u bij Van Broekhoven terecht. Handelsgoederen als spuitzand, akkerzand, gezeefde grond of menggranulaat kunnen worden afgehaald of worden bezorgd met een vrachtwagen. Voor het afvoeren van de volgende afvalstoffen kunt u bij van Broekhoven terecht: grond, puin, groen, hout en restafval. Deze kunnen gelost worden bij Van Broekhoven op het terrein of er kan een container besteld worden die bij u aan huis afgezet wordt. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om handelsgoederen of afvalstoffen te leveren/afvoeren in bigbags.

Locatie

Van Broekhoven Tilburg, 
Keizersakker 12, 
5032 PM Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

M-V: 8:00 - 17:00