Geschiedenis

De historie van Van Broekhoven Tilburg.

VAN BROEKHOVEN TILBURG

Grondwerk, Loonwerk, Transport, Sloopwerk en Afvalcontainers.

Geschiedenis

In 1964 is Toon van Broekhoven begonnen met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden bij agrariërs in de buurt. Vervolgens is in 1968 de eerste tractor aangeschaft waardoor de werkzaamheden verder uitgebreid werden. In 1972 is ook Jac van Broekhoven toegetreden tot het bedrijf, waarbij het bedrijf Gebroeders van Broekhoven is ontstaan.

In de jaren die volgden is het bedrijf flink gegroeid, zowel op het gebied van werkzaamheden, werknemers en machines. Hierbij zijn onder andere de grondwerktak en transporttak van het bedrijf ontstaan. In de loop der jaren hebben Toon en Jac van Broekhoven het bedrijf overgedragen naar hun zoons Corné en Nicky van Broekhoven, zij zijn dan ook de huidige eigenaren van het bedrijf.

De werkzaamheden bestaan met name uit: grondwerken, sloopwerken, transport, afvalcontainers en loonwerken bij akkerbouwers en agrariërs. Met het brede machinepark kunnen vele werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd worden. Het machinepark wordt in eigen werkplaats onderhouden en machines kunnen in eigen beheer worden ontwikkeld en aangepast. Om aan de nieuwste ontwikkelingen te kunnen blijven voldoen wordt er ook met regelmaat geïnvesteerd in nieuwe machines.

Om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen zijn de volgende kernwaarden belangrijke kenmerken van Van Broekhoven Tilburg: flexibiliteit, gemoedelijkheid en betrokkenheid.

1 + 15 =

Locatie

Van Broekhoven Tilburg
Keizersakker 12
5032 PM Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur